comey

http://dl.glitter-graphics.net/pub/584/584711hom54xk9a6.gif

Monday, August 3, 2009


m.....kenal tak nie sape?bukan yang cantik 2 tapi yang kat gamba nie.nak tau tak nei sape? a....nie la membe aku DIla. maket betol,perasan la pulak bile mase la pulak die wat album berie beno.....mase nie se benanye time kite orang wat fotofunia.so ape lagi maket la gamba kat mane2 jep.

JAMUAN RAYE KAT ASRAMA

Masa nie kat sebelah dewan makan PUTERI.AKU mase nie kat SEK.MEN.TEKNIK SEGAMAT.Aku amek awam mase nie.Ini pon mase lepas raye kiteorang kene balik asrama sebab ade class.Mase nie fofm 5 nak SPM la kate kan kenela blajo.Sepatutnye mase nie kene duduk dalam dewan makan sebab nak tunggu pengetua datang,tapi ala sekali-sekale wat kepale kelua la jap amek gambo.Dak2 nie kate takut nanti tak sempat nak balik dorm.Nie pom sebenanye ade 3 org lagi tak cukup,sebab sebelum 2 dak2 nie gaduh sikit.. ala small matter jep.Arie nie kiteorang dak2 asrama makan besa tau.Kiteorang makan nasi lauk ayan masak merah,sate,lagi ape tah,memang banyak ar....kenyang sangat.Malam nie la malam paling best kiteorang kat asrama,selain malam tak de prep.Satu lagi mase aku form 4 warden kite orang bagi main bunge api,dah macam budak2 dah.Blok puteri depan dengan blik putera,mase kiteorang main bunge api 2 kan dak laki pegi baling mercum,JELOUS la 2.Sok pagi kat perhimpunan asrama kene panggil ha..ha..ha...E.....rase nak duduk kat asrama nie lagi la....best sangat.SO,jangan sie2kan mase sekolah k..... :)

BERCUTI KAT AIR PAPAN

AI........mase nie time cuti sekolah,aku pon mase 2 lom masuk sekolah lagi,baru lepas SPM la kate kan.Nie kat air papan,depan chalet yang aku n family duduk.Kat sini best sangat sebab sebelah chalet aku ade pantai.dekat sangat.Tiap2 malam denga bunyi ombak,best giler ar......rase cam nak duduk kat situ selamu2nye jep,tapi tak leh.Kat sni pon makanan nie pon lebih kurang jep,nak kate sedap 2 tak la sangat,tapi bleh la.Chelet die cam second class,ade aircond,ade 2 bilik beso pulak 2.Pape pon bercuti kat sini memang best,petang n malam kiteorang jalan2 kat tepi pantai,tak mandi pon sebab ombak mase 2 kuat sangat.Kalu nak tau nie second time aku pergi bercuti kat tempat cam nie tau.Sebelum nie kat PD,tapi tempat 2 biase2 jep,nak tunjuk gamba pon tak der la......Tak pe la mane tau lain kali dapat pegi tempat lagi best... :)

KENANGAN MASE KAT PLKN


mmm......mase nie tarikh lupela bile,tapi yg penting mase nie first intake tau.nie PLKN kt Padang Hijau,KLUANG.mase amek gamba nie pon first dapat jmpe family selama 3 minggu kat sini.Pape pon kat sni best giler ar.....macam2 wat. Member pon ramai,ade yg dari Kote,paling banyak budak Melaka.Aku mase nie kat compani BRAVO.Best tau companie nie.Banyak sangat kenangan kat sini,rase cam nak pegi lagi jep.Skang nie pon just contec kat fon jep.Tapi tak pelah lain kali leh jumpe lagi kan....pape pon memang best..... :)